Здравейте от мен, Галя. Много се вълнувам да представя първия си сайт, тъй като отдавна планирам този проект, но много неща следваше да бъдат подредени и изчистени като информация. До момента не съм имала собствен сайт или блог, писала съм статии по теми, които ме интересуват, но все нещо не ми е достигало, за да разгърна потенциала си и да изразя себе си. За това реших да създам fisi-bg.info.

Първо няколко думи за мен. Все още съм студентка в специалност „Педагогика“ към Софийски университет. Образованието за мен винаги е било от първостепенно значение. Именно то ни дава основите, върху които да градим нашето бъдеще. В личен план винаги съм се опитвала да надграждам знанията си, да съм прилежна и старателна в усвояването на нови материи. Вярвам, че това натрупано познание ще ми бъде полезно в бъдеще. Не случайно избрах и тази специалност – искам тези мои разбирания и ценности да ги предам и на поколението след мен. Надявам се да се реализирам като преподавател и да успея да убедя децата, бъдещи мои ученици, че това да си прилежен, знаещ и можещ не са ценности, девалвирали във времето, а напротив – те се ценят и ще донесат единствено ползи на техните притежатели.

За това като начало реших да създам и този сайт. В него ще намерите информация, която ще повиши общата ви култура, ще ви изненада или пък не. Някои факти може да са ви известни, други да са ви интересни, а трети въобще да не ви заинтересуват. Ще се постарая да обхвана широк кръг от теми, надявайки се да заинтригувам колкото се може повече хора, желаещи да научат нещо ново, да обогатят знанията си още повече. Дано всеки да намери нещото, което ще го развълнува, впечатли, ще събуди любопитството му. За това ще има различни статии с разнообразни насочености, за да достигна до по-широк кръг от потребители, които да намерят своето ново познание тук.

На себе си пожелавам много творческо вдъхновение и креативност, за да успея да събудя интересът ви и да задоволя любопитството ви. Ще се радвам да бъда полезна и да допринеса дори и с малко за по-усмихнатият ви и любознателен ден.